مایکروفر چیست؟
اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم منشأ پیدایش مایکروفر جنگ جهانی دوم به حساب میآید که دو دانشمند یک مگنترونی ساختند که امواج مایکروویو تولید میکرد. ترکیب مگنترونها در سیستم رادار بریتانیا به آنها کمک کرد تا هواپیماهای نازیها را شناسایی کنند.
چند سال بعد، پرسی لی بارون اسپنسر از شرکت ریتون به طور تصادفی متوجه شد امواج مایکروویو میتوانند باعث پخت مواد غذایی نیز شوند. به طور تصادفی متوجه شد که شکلاتی که در جیبش گذاشته بود توسط امواج رادار ذوب شده بود.
در واقع محدودهی رادار که اولین مایکروفر موجود در بازار به حساب میآید مانند محدودهی یخچال بود.
تحقیقات نشان میدهند مایکروفر برای سلامتی ما مضر است. در ادامه اینفوسلامت شما را با مضرات مایکروفر آشنا می کند:
مایکروفر چیست؟
روند گرمایش و پخت مواد غذایی در مایکروفر
به طور کلی جریانهای متناوب باعث میشوند قطبهای اتمها معکوس شود. بنابراین اصطکاک ایجاد کرده و با ارتعاش آب داخل مولکولهای مواد غذایی باعث گرم شدن ماده غذایی میشود.
داخل مایکروفر 2.45 میلیارد هرتز امواج وجود دارد و تا زمانی که درز درها از بین نرفته و شروع به نشتی نکند اشکالی ندارد. محققان بر این باورند که 10 هرتز مقدار فرکانسی است که روی بدن انسان اثرات مخربی خواهد داشت.
به همین دلیل است که باید مراقب باشید و هرگز زمانی که مایکروفر در حال کارکردن است به آن نزدیک نشوید.
مضرات مایکروفر
بیماریهایی که در اثر استفاده از مایکروفر به وجود میآیند
تضعیف سیستم ایمنی
نقص جنین
سرطان
آب مروارید
کاهش مقاومت در برابر عفونتهای ویروسی و باکتریایی
دیگر بیماریهای جدی
مضرات مایکروفر
مایکروفر با مواد غذایی چه میکند؟
با توجه به مطالعات انجام شده توسط دانشمندان سوئیسی تمام خواص مغذی مواد غذایی با گرم کردن آنها توسط مایکروفر از بین میرود.
تابش پرتوهای ماکروویو مولکولهای مواد غذایی را تغییر شکل داده و از بین میبرد و ترکیبات رادیواکتیو و مضر به جا میگذارد.
هرگز شیر مادر را با مایکروفر گرم نکنید. 96% آنتی بادیهای شیر مادر با پرتوهای ماکروویو از بین میرود.
ساختار شیر خشک نوزادان نیز با گرم کردن آنها توسط مایکروفر از بین میرود. یعنی اجزای سازندهی اسیدهای آمینه را تغییر داده و در نتیجه منجر به اختلالات ایمونولوژیک میشود.
در سال 1992 تحقیقاتی روی افزادی که سبزیجات پخته شده توسط مایکروفر مصرف میکردند انجام شد. خطرات مایکروفر اینگونه بود:
افزایش سریع سطح کلسترول
کاهش هموگلوبین خون و ایجاد بیماریهایی مانند کم خونی
کاهش گلبولهای سفید خون
مسمومیت و آسیب سلولی و گلبولهای سفید
با تشکر ....